Stockholmsbesök

Så, nu var man hemma från huvudstaden då. Lite tråkigt, jag kunde lätt stannat några dagar till! Mitt shoppingbegär har i alla fall blivit stillat de här senaste dagarna med tre par skor, en väska (men bara en liten...), två par byxor, en klänning, tre par leggings, ett linne, någonting blommigt som jag inte har bestämt mig för vad jag ska använda det till än plus lite annat smått och gott. City, Söder och Kista fick en dag var. Och jag måste säga det än en gång: Söder är så himla bra. Dit ska jag flytta nån gång. Brorsan (och jag?) i Skrapan skulle ju inte vara helt fel. Fast den där 100 kvadrats-lägenheten på Drottninggatan skulle väl funka också... Jajja, framtiden får utvisa hur livet blir har jag hört.

Vad har hänt mer då? Hmm... Jo, jag har träffat ett antal nya människor ju! Marie/Mary är väl den viktigaste att nämna, men även Bettan, Mike och Jack Daniels på stan får man inte heller glömma. Mycket trevligt har det varit i alla fall! Nivå 22 besöktes också en sväng och Viper snackades det så mycket om att man nästan blev lite sugen på att göra en visit där bara för att se liksom, men det lär väl kanske bli lite svårt... Eller vill du ta med mig dit Marie? Närå, förlåt nu ska inte jag vara sån... Ser fram emot nästa Stockholmsbesök!

Nu ska jag vrida fram klockan och sedan sova. Godnatt!

Syndrom

Jag har Klyxoks.
Vad har du?

Avfärd

Klockan 08.00 åker jag imorgon. Innan det ska jag hinna packa, duscha, fixa, trixa, kolla klart på Brasilien - Sverige, ladda mp3:n med bra musik och äta. Det kommer gå asbra känner jag. Eller? Jaja, sånt som märks.

Och italienskan gick ju skit förresten. Plus att Lökis är nåt på spåren. Som jag känner på mig att jag kommer bli ARG över. Nu har jag fått veta. Och jag blir så FRUSTRERAD.

Ge mig Stockholm NU!

Du & jag kompis

Ibland, eller ganska ofta faktiskt, så förstår jag mig inte på mig själv. Blir så trött, så trött. Och frustrerad. Varför beter jag mig som jag gör? Tyvärr så har jag ingen aning. Om någon annan vet så får du mer än gärna höra av dig. Imorgon ska jag ha en Oral Examination i italienska. Känns det bra? Nej, inte någonstans. Har jag pluggat någonting på lovet? Nej. Suck, snart bara en månad kvar till Exams. Paniken kommer krypande när jag tänker på det. Men på torsdag tänker jag dra iväg från alla bekymmer och besöka huvudstaden i några dagar. Det ska bli skönt.


När allt känns jobbigt kompis - tänk på jordenruntresan. Det gör jag.


Alla rätt


Samson
- Regina Spektor
Iris - Goo Goo Dolls
When you say nothing at all - Ronan Keating
Angels - Robbie Williams



För sent för Edelweiss

Snart har jag Håkans nya - lycka eller vad?

Manchester United vs Liverpool 3 - 0

Det blir inte mycket bättre än så!

I have my reasons.



If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?






Hmm...

...nån sorts ÅNGEST...

I all korthet

Ja, jag är en vrång person. Det är sån jag är! Det får du ta Brorsis...

Dagens bästa: prommis med den bästaste
Dagens läskigaste: diverse telefonsamtal
Dagens godaste: fläskfilé i fransk senapssås och klyftpotatis

Sjuk?

Godnatt.

Bad day.

Det började med att jag sov över och nästan missade bussen. Det första som händer i skolan är att det går hål på mina strumbyxor mitt på ena knäet. Jippie! Sedan hade jag två värdelösa lektioner och på biologin började Bibbi och jag fundera på om vi inte skulle gå på Roy's. Det gjorde vi dock inte utan åt i matsalen istället - BIG mistake! Äckligaste maten någonsin typ, inget var gott. Försökte liva upp oss med lite mackor med Bregott men det gick inte jättebra. Sen så var det dags att sätta igång och vara effektiv. Trodde jag ja... Det första som händer typ är att Deisy kommer och säger att mina labbar blivit utvalda att skicka in till IB. SUCK SUCK SUCK. Nu måste jag fixa Project-rapporten som vi visste inte gjorde. Plus att jag ska hitta alla labbar. Ser det ut som jag har tid med det?! Engelskan som borde ha tagit typ 30 minuter max tog väl sisådär två, tre timmar. CAS:en blev inte riktigt klar och svenska-kommentaren hann jag inte ens börja med. Angående intalienskan känner jag bara: QUE? (fast det är säkert spanska...). Ingenting gick bra idag alls. Jäkla skit också! Och så mycket skit kvar. Det är synd om mig. Tyck synd om mig! Stackars mig...

Enda ljuspunkten var tårtan, den var god!

Några bilder från lördagskvällen som säger det mesta...


Fest & räkor

Igår var det fest. Väldigt rolig och trevlig förfest med schlagerfajt och telefonsamtal, helt okej på Tranan, för lång efterfest med Statoilbesök sisådär 04.45 och i säng 06.00. Höjdpunkten på hela kvällen var när Jenka och Lökis klippte Bibbi på förferran. Hon blev assnygg! Men jag förstår inte hur hon kunde låta mig med ett vinglas i ena handen och sax i den andra ens få komma nära henne... Men kul var det och det är, som alltid, huvudsaken!

Väl hemma i Alfta igen kom Linnie och hälsade på, och jag käkade smörgåstårta. OCH TRE RÄKOR! Jenny skräller än en gång alltså. Jag blir nästan lite rädd för mig själv...  Sedan tog vi världens längsta promenad, vilket var  trevligt men jag var så trött så jag höll på att avlida ungefär. Nu, 6 timmar senare, efter dusch och sömn känner jag mig nästan som en människa igen!

Det har varit skottlossning i Kista Galleria ikväll och där ska jag bo nästa vecka. Spännande! Bror och jag ska (eller jag vill i alla fall) besöka restaurangen där det hände. Tycker att vi have to discover our wild side liksom. Exciting!

Fredagskvällen

Roy's med bästa Kåten, Bibbi och Lökis. Åt fantastisk nachotallrik med dajmkaka och grädde till efterrätt. Det blir inte mycket godare än så! Sen så bar det av på en "liten" promenad. Tre timmar senare gick jag och Bibbi på It sound like teen spirit. Promenaden blev lite crazy (på ett mycket bra sätt). Ungefär hela Bollnäs utforskades. Axelvidd och Teofil glöms aldrig. Inte heller Sveket. Det ska en viss person få fan för (Lotta på Bråkmakargatan is the shit!)... Men på hela taget var det en galet kul kväll!

Och ikväll blir det London-reunion med schlager och utgång. Me like a lot!

Läs och fascineras...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2039256.ab


Vad är väl en bal på slottet...

Varit och provat balklänningen nu, den var typ klar... Och jag är nöjdare än vad jag trodde att jag skulle vara, den blev ganska precis som jag tänkt mig. Det känns bra! Och färgen blev precis som jag tänkt mig (lägg märke till att det är skillnad på precis och ganska precis!). Mamma tror för övrigt att jag kommer bli oredig på balen... Vad betyder det? Vill nog kanske inte veta. Och hur ska vi åka in babes? Det är en fråga som vill ha ett riktigt kanonklockrent svar! Balen kommer bli rolig, roligare, roligast! Sammanfattningsvis: en nöjd tjej. Eller en happy girl kan man ju också säga, eller hur Linnie? Hahaha.

Gooodifoodie!

Det var rackarns vad trött man ska vara då... I blame the weather! Eller så är det för jag har läst 150 sidor i Tjuven ikväll... Kan vara, kan vara. Mindre än 100 sidor kvar nu i alla fall, får väl se det som positivt! Imorgon ska jag fixa underskrifterna som fattas till CAS, skriva klart all CAS, läsa klart Tjuven, leka med Linnie och prova balklänningen. Och just ja, italienska var det ju meningen att jag skulle lära mig också... Oj! Missade för övrigt bussen hem idag också, sen när slutade den gå 16.25 kan man ju undra?! Men fick ju trevligt sällskap av Lökis så det gjorde inte så mycket. Meningslöshet och flin var på tapeten. En halvtimme går fort när man har roligt ska ni veta!

Godkänd hittills...
Gooodifoodie! (som Linnie skulle ha sagt)

The Holy Evening

Direkt efter skolan idag så var jag lite småeffektiv faktiskt, men det har lagt sig nu. Synd...
Och snart börjar tv-kvällen framför alla andra:

20.00 Kanal 5 - Gossip Girl
21.00 Tv4 - House


Tisdagkvällarna är heliga, inget får störa under dessa två timmar! This is typ all I have...

Som vanligt...

...så blev det inte riktigt som jag tänkt mig.

Jobba jobba jobba!

Tänkte vara effektiv ikväll fast kom av mig lite efter promenaden och maten... Men hursomhelst ska jag försöka hinna med (som att...) följande saker innan det är sovtajm:
  • Fixa CAS
  • Göra biologi-labbrapport - Data Processing and Presentation
  • Läsa så mycket som möjligt i Tjuven.
  • Italienska
  • Mindmap till 1984
  • ITGS Paper 1
Wish me luck...

Ultimatum

Såna har det ställts ikväll till höger och vänster. Vissa seriösare än andra. Svaret på ett ultimatum är det som gäller. Eeh, eller...? Det var fascinerande väder med moln och stjärnklart om vartannat. Och förvirrande. Och massa djur. Det var skrämmande.

Men viktigast är ändå att vi har sett Bibbi sjunga solo ikväll, hon är så grymt bäst min favvo-Bibbi!

Jomenvisst

Mycket trevlig kväll igår. Linn äter glass på ett imponerande vis ska ni veta! Om ett tag ska jag väl bege mig till Bollnäs för diverse saker. Men först måste det författas CAS. Och duschas och ätas kanske. Kommer väl missa Bibbis konsert så effektiv som jag brukar vara... Nej då, så kommer det inte bli! För nu ska jag ta tag i allt. Hejdå!

Jag lyssnade på...

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face



...och så började regnet strila ner. Imponerande tajming måste jag säga...


When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

And high up above or down below
when you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know


...och jag vet att det är så rätt.


Ikväll blir det mys med några av dom bästa som det var alldeles för längesen jag träffade. Det måste på allvar bli skärpning på sånt nu! Jag har hört det ryktas om glass och popcorn också, kommer bli en kalasbra kväll. Igår blev det handboll med FavoritMuppisen alla kategorier som nästan har gått och blivit vuxen/tant! Lägenheten fick jag också se tidigare på dagen när vi körde efterlängtad prommis. Fick vara med om lite allt möjligt. Intressanta diskussioner (som vanligt), funderingar kring Vinylstallet och en lustig norrman. Och vem hejjade egentligen?! Summasummarum: prommisar i Alfta är klart underskattade!

Nu ska jag gå och kika till maten. Kycklingfilé med fetaost, rucola, balsamvinägersås och klyftpotatis står på menyn, mums!


Skit också!

Ingen trippel i år heller. Crap också. Men ganska fin insats i målet av Rio Ferdinand ändå.
Nej, nu måste jag lugna ner mej lite (och samla tankarna) så det blir en promenix med nyfylld mp3!



I dont know what I'll do
...


Mock Countdown

14 down, 0 to go!

På repeat

I don't think I know you,
don't think I ever will.
Am I in love with you,
Well I don't know still.
It may sound strange but I'm warning you
I may not be that nice.

Maybe baby I'm a heartbreaker
heart breaker
heart of ice

But I'm burnin'
burnin'
'cos you set my soul on fire.
Girl, I dont know what I'll do.

'Cos I'm burnin'
I'm burnin'
I'm burnin' with desire.
Yes I'm burnin' and it's all because of you.

We can't be together.
I'm not that kind of a guy.
I'll be gone and lost forever,
and you won't know why.

Don't get me wrong, I'm only warning you,
you'd be on your own.
Maybe baby I'm a heartbreaker
heart breaker
heart of stone.

But I'm burnin'
burnin'
'cos you set my soul on fire.
Girl, I dont know what I'll do.

'Cos I'm burnin'
I'm burnin'
I'm burnin' with desire.
Yes I'm burnin' and it's all because of you.
Because of you.

För mätt. Trött. Less.

Vill. Inte. Göra. Någonting. Alls.


Mock Countdown

11 down, 3 to go!

Vad säger ni?

Min mormor trodde att min brors tröja var min tröja.
Fundering: säger det mest om honom eller om mig?

Kommentera gärna.

Mock Countdown

9 down, 5 to go!

United shalalalalaaaa

United vidare i Champions League. Det räcker för mig!

Men tre prov i ITGS imorgon känns ju bara inte alls bra. Kan ju ingenting.
Förlåt Greggy. Förlåt för allt. Men jag ska bli bra, det ska jag!

Nu: försöka sova. Det har inte gått nå vidare de två senaste nätterna men förhoppningsvis blir det tredje gången gillt nu! Godnatt med er. Och alla ni som inte har tre ITGS-prov imorgon (läs: standard level och alla normala människor som inte läser ITGS eller går IB) borde sova tämligen gott eftersom det finns folk som har det värre. Sov så gott nu babes!

My English is on topp!

Jenka till Bibbi: "Your one fire girl!".

Ja, jag har English A2. Vaddå? Märks det inte?!

Mock Countdown

6 down, 8 to go!

Experiment

Nu ska jag göra ett litet expriment. Jag ska försöka lära mig matte genom att endast läsa. Ja, du läste rätt. Inte räkna utan läsa matte. Och inte vilken matte som helst utan ett helt års matte som jag aldrig ens försökt mig på att räkna. Och allting ska jag kunna till imorgon + det som jag lärde mig för över ett år sedan. Ja, jag inser nog själv hur det här kommer gå. Men man måste ju ge det en chans i alla fall! Återkommer imorgon med hur det intressanta experimentet gick... Tjingelings!

Mock Countdown

3 down, 11 to go!

14...

Snart börjar den. Veckan med stort M. M som i Mock Exams. Det är mindre än tio minuter kvar nu... 14 prov på fem dagar ska jag ha. Det kommer bli hmm... Intressant. Med tanke på att jag inte pluggat till något av mina ämnen så har jag inga som helst förväntningar på det hela. Men ändå. Det kommer bli tråkigt att få tvåor (ja, jag siktar så högt faktiskt!) men förhoppningsvis så kommer jag inse att jag måstemåstemåste börja plugga och ta tag i allt nu. Det är bara två månader kvar till riktiga Exams ju nu. Och då kommer jag bara ha mig själv att skylla. Nej, nu ska jag läsa biologi! Puss på er!

JAG HATAR MIG SJÄLV!

Imorgon har jag mock. Vad har jag gjort idag? Jag har suttit med tre biologirapporter sedan jag vaknade typ. Jag är inte klar än. Och det värsta är att jag inte ens kommer få nå bra betyg på dom. Jag har liksom slösat bort en hel dag i onödan. Jag blir så less. Mock kommer ju gå käpprätt åt skogen. Inte för att det egentligen spelar någon roll men jag blir så arg på mig själv att jag inte gjort någonting på ett helt lov. Varken bra eller dålig saker. Jag är... Jag är.. Ingenting. Fan vad jag hatar mig själv för det. Nu är frågan - ska jag eller ska jag inte sova inatt?

Samma gamla visa

Jag är bäst på att planera.
Jag är även bäst på att inte följa planeringar.
Det är synd.

Ajjjjjjjj

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article1957348.ab

Fy fan... Men man måste ändå titta på nå vis.

United är bäst!

It's as simple as that.