Reunion

Igår kväll blev det reunion med alla favoritbabes hos Jakob i Arbrå. Så himla roligt att träffa alla, saknad är vad man känner när man tänker på de man tillbringat tre slitsamma, och fantastiska, år med. Grillning, karamellpudding och tårta var på tapeten - mums! Eftersom förbindelserna mellan Arbrå och Bollnäs inte är de bästa var vi tvungna att åka därifrån redan 21.15. Efter ett stopp hos Julia så blev det Tranan. Mycket folk man kände och intressanta diskussioner gjorde att tiden gick snabbt. Två stockholmare samma kväll på Tranan var ju också fascinerande (och roligt). Att jag drack tre björndödare var också väldigt fascinerande (och roligt) - man måste ju visa hur det går till i Norrland! Tack för en galet rolig kväll allihopa och skål!

Produktiv dag

Gjort idag:
  • Varit till Bollnäs.
  • Bakat.
  • Städat.
  • Varit till Bollnäs igen och hämtat bror med flickvän.
  • CSI.
Imorgon: efterlängtad reunion med alla dom bästa, grillning och utgång på det. Lovely.

Viva España!

L o ï c '  s f r e e ---- HAAAAAAAAAAAAAAAAAAMOOOOSSS ESPAAAAAAÑAAAA! QUE BUENOS SOMOS COÑO! säger (01:26):
nu har jag druckit en hel champagne flaska
L o ï c '  s f r e e ---- HAAAAAAAAAAAAAAAAAAMOOOOSSS ESPAAAAAAÑAAAA! QUE BUENOS SOMOS COÑO! säger (01:26):
helt själv



SOMOS COÑO! säger (01:33):
sen blir det bollnäs för mer partaj
L o ï c ' s f r e e ---- HAAAAAAAAAAAAAAAAAAMOOOOSSS ESPAAAAAAÑAAAA! QUE BUENOS SOMOS COÑO! säger (01:33):
och sen FINALEN åå dååå jävlaaar
L o ï c ' s f r e e ---- HAAAAAAAAAAAAAAAAAAMOOOOSSS ESPAAAAAAÑAAAA! QUE BUENOS SOMOS COÑO! säger (01:33):
ska göra en naken varv runt bollnäs om vi vinner


Bäst är...

....att det aldrig blir mörkt.
....nattpromenader.

Det var ju onsdag!

Gårdagskvällen tillbringades hos Cornelia och lite på Tranan. Det var evigheter sedan jag såg den tjejen och återseendet var extremt efterlängtat och roligt. Även Hoof och Linda joinade. Ganska tidigt så ringde min mama och berättade att jag tydligen tappat min plånbok på bussen, som tur var hade busschauffören (som känner mama och papa) hittat den och ringt hem. Så utan pengar, leg och busskort kändes det lite deppigt ett tag. Men med massor att ta igen och prata om, fotboll och alkohol plus chips så glömdes alla bekymmer och tiden gick galet fort. Tillbringade nog inte alltför mycket tid på Tranan men det blev lagom. Kvällen avslutades, som sig bör, på Max. Tiden fortsatte gå och vid sisådär halv tre så begav vi oss hemåt Alfta efter en mycket trevlig kväll som kunde slutat på ett annat sätt om inte ödet haft ett finger med i spelet. Vet inte om man ska tacka eller motsatsen? Ajja, en fin kväll blev det hursomhelst.

Ikväll blir det fika hos Sara, myspys.


Lego, inspiration och promenad

Gårdagskvällen tillbringades hemma hos Sebastian med legobyggande och inspirerande prat. Tiden flög iväg, när klockan var tre trodde åtminstone inte jag att den var så mycket. Drömmandet fortsatte sedan till ungefär fem (en bra tid) innan det blev dags att blunda lite.

Dagen tillbringades med Sanna och Bibi, med en lååååång promenad i Bollnäs. Mycket trevligt. Nu snart bär det av till älskade Cornelia för första gången på evigheter, utgång är det som gäller. Ska bli så kul att träffa den där bästa flickan igen!

Missat samtal

Det är någon som har ringt mig från Irak (!). Det kan man ju tycka är lite underligt.

Tiden går så fort, så fort!

Måste. Försöka. Sova.

När man planerar och drömmer så går tiden så fort att man inte alls förstår vart den tagit vägen. Och snart börjar planerandet på riktigt, jag kan bara tänka mig hur det blir då... Därför borde jag sova så jag är utvilad till senare idag. Ska ge det ett försök. Snart. En sak som är säker dock: det här kommer bli galet kul!

Ett litet inlägg om dygnsrytm

Min dygnsrytm är helt fucked up för att uttrycka det milt. Kom precis hem från Linnie där jag tillbringat en mycket trevlig kväll och är jag trött? Näe va. De senaste dagarna har jag ju inte gått och lagt mig före fem så klockan är bara barnet än. Det är lite synd, jag som vill gå upp tidigt imorgon (egentligen idag men ni fattar...) så jag hinner göra massa vettiga saker som jag borde gjort för länge sedan. That is sooooooo not gonna happen. SynD. Jag skulle vilja vara en morgonmänniska, jag skulle verkligen vilja det. Det skulle göra livet så himla jättemycket lättare. Om jag vore det så skulle jag kunna bli bagare.

Midsommardagen

Kvällen tillbringades med de bästa tjejorna, med grillning och mys och utgång och allt däremellan. Jag kan ju inte annat än säga att kvällen blev mer eller mindre klockren (förutom världens kassaste dj) - tillsammans är vi oslagbara bruds! Maten var gooooood, Rysslands vinst oväntad och Tranan läskig till en början. Men sen drog vi igång och det blev riktig fart på hela tillställning. Vi önskade massor med bra låtar och mot slutet av kvällen blev det bra musik när våra låtar kom (sorry, det är typ en JS på det här inlägget... jag hoppas åtminstone några av er förstår vad jag menar med det, det borde ni my IB-readers...). Sen så blev det, som traditionen sig bör, ett MAX-besök. Efter att ha köat i typ tusen år så kommer man fram och ska beställa sin glass och vad får man då höra? Jo, att glassmaskinen är trasig! Upprörande, hela ens värld rasade ju samman! Fick nöja mig med strips, mina flickor och lustigt sällskap som nyss var hemkomna från EM. Det funkade faktiskt över förväntan bra ändå. Och nu börjar det bli riktigt ljust ute, solen skiner rakt in på mig. Det är fint. Det är sommar. Det är så det ska va. Skål på den!

ps. Jag cyklade ungefär 4 mil (!) på midsommaraftonen, mer info kommer imorgon.

Veckan såhär långt

Måndag: Shopping i Gävle & Valbo med Bibi.

Tisdag: ??? Minneslucka.

Onsdag: Lunch i Edsbyn och tågspelande hos Manne (jag vann!).
På kvällen begav det sig mot Sörfly och EM-stugan. Sverige var pinsamt dåliga och man blev lite less, men sen grillades det mackor i kåtan och Karlslundkänslan återvände. Sweet.

Torsdag: Hängde i Sörfly och spelade spel och käkade rabarberkräm. Satte mig på bussen mot Alfta vid sisådär 16-snåret och väl hemma blev det handlande inför midsommarfirandet, prommis med bästa muppisen och en liten sväng till tennishallen för att umgås en stund med Linnie och Calle.

Mycket fascinerande, barasåattnivet.



Lördagen

Stämningen på topp, fotboll och utgång i Gävle. God mat hade Micke fixat ihop och sedan blev det en rejäl EM-outfit - gult och blått och hatt och flagga, hela kitet. Matchen började bra, Sverige spelade riktigt bra fotboll i första halvlek trots att de onödigt släppte in ett mål bara för de var ofokuserade vid hörnan. Sedan när matchen började gå in på övertid så trodde man väl att det skulle gå vägen, men icke sa nicke. Villa förstörde glädjen och man blev lite nere för ett slag. Det bestämdes att det var lika bra att supa bort sorgerna. Och det gjordes det kan jag lova. Galen kväll! Bilder och filmer och Larssons berättande dagen efter var mycket fascinerande - minnet var inte riktigt med mig om man säger så... Det som skulle varit Jennies tur den här gången blev väl inte riktigt så, tack vare Ölspelet och bartendern (som det alltid känns bra att skylla på, hehe). Men kul var det, som alltid! Får köra en Gävle snart igen tycker jag...

Imorgon redan? Javisst! Haha. Godnatt med er så kanske vi ses i Gävle imorgon?

Panik

Jag vet inte vad jag vill. Paniken kommer krypandes. Jag vill ingenting. Vad hände? Varför känns det såhär? Crap. Jag hoppas det bara är en dagssvacka. Det måste vara en dagssvacka. För så här vill jag inte ha det. Jag vill ju visst. Det gör jag. Skärpning nu! Man måste vilja. Måste. Någonting. Eller?


I don't want the world to see me
cause I don't think that they'd understand.


Dagens citat

Meddelande mottaget från Loici 13/06/2008 00.56.

Livet är en fet jävla mojito!
-
Loic Bocquet

Ett dygn i Kilafors

Har tillbringat sisådär ett dygn i Kilafors och Sörfly. På det där dygnet har jag cyklat mer än jag gjort på över ett år. Mycket fascinerande. Över 2 mil blev det sammanlagt och plus det så gick vi från Sörfly in till Kilafors också, det är en bra bit ska ni som inte vet veta. EM-stugan var för övrigt grym, stämningen var på topp efter Petter Hanssons 2-0. Och dom var bra på fasta positionerna, eller vad säger du Lökis?! Haha. Tyvärr finns det inga bra bilder på våra EM-outfits men ni ska veta att dom var mycket snygga. För övrigt så är det jäkligt fint att sitta på udden i Kilafors vid halv två på natten och prata om livet. Barasåattnivet. Och det är även lämpligt när snälla lastbilschaufförer hoppar ur sin lastbil och flyttar på tre cyklar som står väldigt mycket i vägen och vi inte behöver göra någonting. Numera kan ni även kalla JBL för Nattvandrarna (reflexvästar is the shit you know!). Det är även sköööööönt att sova lääääääänge. Och sova lite till när man tittar på film. Och titta på lite fotboll i Bollnäs på kvällskvisten dagen efter och sedan klättra upp på kära Ohnbacken och gunga och diskutera och göra snygga fickparkeringar. Ett mycket trevligt dygn och lite till!


(Bibi var också med men tyvärr fastnade hon inte på nåt kort...)


Snart så

Snart så kommer det nog komma uppdateringar med allt vad som hänt de senaste veckorna,
de bästa veckorna i mitt liv.
Under tiden får ni hålla till godo med en bild som säger det mesta tycker jag...


GLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄDJEVRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

SK^ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

OMg½ ååg hgerregudVADDÅ, FYLEINLÄGG? skål!

Student 2008

Imorgon tar jag studenten. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Men en sak som är säker är att jag säger: SKÅL!