Trevlarns

Helgen blev ju kanon. Persmässan gånger två, helt okej för mig. Gårdagen var kul men jag måste säga att fredagen var ändå ett snäpp värre (jag menar hallå, DANNYYYY!!!!!!!) Imorgon bär det av på lite roadtrip. Vart vi ska har jag ingen aning om, jag bara följer med. Vilka som följer med får jag väl också se imorgon. Det blir nog intressant det här. Tjing tjing.

Angående nattens inlägg...

Det låter kanske som jag är världens största Danny-fan (/stalker kanske). Det är lite missvisande. Men jag ångrar inte hur/vad jag skrev, det var sådär det kändes. Dock har jag lugnat ner mig en smula nu. Så jävla klockren kväll igår. Tack för den alla som var där. Och snart blir det byn igen, skål för det!

DANNNNNNNNNNNYYYYYYYYY

JAG HAR DANSAT MED DANNY!

Jag är så sjukt nöjd. Sjukt nöjd!

En outstanding kväll. Först en sväng till Larsson, alltid lika trevligt. Sedan buss till byn, också trevligt. Sen stod jag längst fram på Danny, så jääävla bra! Sen träffades det trevligt folk och dansades disco. Sedan träffade jag Danny i öltältet (bildbevis finns). Nöjd tjej var jag då. Sen mera dansgolv. Linnie och jag fick våran dos av Gyllene, nöjd. Och vem dök upp i vimlet så småningom? Joo, DANNYYYYYYYYYY! Och vem dansade han med? Joo, MIIIIIIIIIIIIIIG!
Så sjukt nöjd tjej jag är nu.
Sjuuuuuuuuuuuuuuukt nöjd.
Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt nöjd.
Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt nöjd.

Tack för mig och godnatt Sverige.

Cheers

Regnet det bara öser ner. Och ikväll är det fest, skål för det!

...

MÄTT
MÄTTARE
JENNY

Årlig tradition

Händelserik dag idag... Jag har hunnit med att lekt med Linnie, varit på marknad (våran årliga tradition), fått en gosedjursvägskylt, gått promenad, myst hos mormor och morfar, plockat vinbär med mormor, bakat vinbärskaka och ätit mat såklart. Alldeles nyss blev det pasta, pastasås och fetaost. Yummie. Fast allt är ju gott när det känns som man håller på och svälter ihjäl... Snart blir det Tranan, ska hämta broder + andra så då blir det nog att jag kikar in en sväng jag med. Tjingeling so long.

Namnsdagskalas

Idag så har det varit namnsdagskalas för mor här hemma, jättegod jordgubbstårta bjöds det på. (Ja jag vet, vi är typ de enda i hela världen som firar namnsdagar men inte mig emot, jag får ju jordgubbstårta!). By the way så har ju även jag, Jenny CHRISTINA, namnsdag idag, fast det är det ingen som verkar bry sig om...

Mmmmmmangosorbet

Åt det nyss. Om det är det godast som finns då? Svar: jaaaaaa. Om jag bara fick välja en sak att äta i resten av mitt liv så skulle det bli mangosorbet. Helt klart.

Shit, det här börjar utvecklas till en matblogg tycker jag mig märkas... Men det gör väl inget, mat är gott! Och det är säker jätteroligt att läsa om mina matvanor. Kan liksom inte tänka mig nåt annat.

Städning

Så, nu har jag städat undan det värsta... Känns bra eftersom snart kommer mummy och daddy hem igen. Och nu ska det tydligen göras parisare, gottigottgott (synd bara att det är JAG som måste göra dom eftersom min käre broder skulle bränna sönder dem enligt honom själv, fast det säger han bara för att han är lat och vill slippa undan). Om du, ja just precis DU, känner för att göra lite parisare så är du hjärtligt välkommen hit. Gärna med detsamma.

Min bror

Han är ganska dum. Dummare än vad han ser ut att vara till och med. Nu sitter han och äter upp alla chilitacochips - sånt gör mig riktigt förbannad. Jag är hungrig. Och inte åker han på Hemköp heller. Åååååååh.


Är lite trött nu.


Nu äter han upp min glassbåt också.

Syskonkärlek

Snark

Nu ska jag åka och hämta bilen. Wish me luck..

Mmmmmums

Om jag har ätit typ världens godaste mat nu då... Ganske mycket "egengjord" till och med! Typ.
Så nu är jag mätt och belåten. Fast synd ändå att den är slut, det var ju så gott...

Yra Långnäs

Det blev Långnäs igår kväll. Riktigt kul hade jag (det var väl sisådär 1000 gånger bättre än Bollnäsfestivalen). Det var roligt att vara med Tage, alldeles alldeles för längesen sist! Men när jag menar leka Tage så menar jag nödvändigtvis inte att vi ska sätta oss i handfatet och skvätta ner oss med vatten, du kan ju komma ihåg det tills nästa gång... Hahaha. När broder och jag vandrade hem så var det ganska kyyyyyyligt och jag var ganska jättehungrig. Tur att det fanns tacochips hemma, helt sjukt gott med lite gräddfil ska ni veta. Idag är man väl lite mör, är tvungen att dra mej till Bollnäs och hämta bilen nå tag också men inte just nu känns det som..



Bollnäsfestivalen

Igår blev det lite inflyttningsfest hos Mathilda innan vi drog oss in till Bollnäsfestivalen. Det var ju bra mycket roligare hos Mathilda än inne där om man säger så... Men men, gjort är gjort. Ikväll ser det ut som det blir Långnäs trots allt (det var inte den tanken jag hade när jag vaknade...).
Ses vi där kanske?

Per Gessle 070714






Kvällen blev riktigt, riktigt lyckad. Vi brummade till Sandviken i en blå minibuss, lite försenade men ändå glada i hågen. Väl framme hittade vi ett riktigt smultronställe (inne på någons gård?) där vi åt våran picknick. Mys pys. Anders drack lite (för mycket kanske, haha) vin och underhöll oss. När vi fick kepor av en tant som kom förbi så var lyckan total. Jag roffade snabbt åt mig den rosa (var ju tvungen att matcha tröjan...). När det var dags så drog vi oss till insläppet. Man blev lite halvt kroppsvisiterad, och ja, jag är extremt kittlig! Det kan jag faktiskt inte rå för... Efter att ha skämt ut mig för vakterna så kom den långa väntan. Mycket skrämmande hann man få se innan Per kom om man säger så, vill helst inte gå in på detaljer där. Mår fortfarande lite dåligt när jag tänker på det (om jag säger så här: det var tanter 45+ med killar 20+ och crazy pensionärer med pallar). Hur som helst, när Per äntrade scenen så spelade det liksom ingen roll längre. Vi drog oss längre fram där det var bättre stämning (och solglasögonkillen som kunde alla texter) och mot slutet var det så himla underbart. Att han avslutade med Min Hälsning gör allt bara så fantastiskt komplett.
Tack.

PG07

jag har slarvat bort din adress
så jag sjunger min hälsning istället



Bollnäs

Idag så tänkte Amanda och jag gå på promenad men det dumma vädret satte än en gång stopp för våra planer. Så istället blev det en tur till Bollnäs med bror och mor. Folk man kände lurade i var och vartannat hörn kändes det som, bland annat Cissi och Linda. Mycket trevligt och alldeles för längesen vi sågs (gäller båda). Men minigolf på söndag låter mycket bra tycker jag. Och Bollnäsfestivalen på fredag (?). En klädhängare köptes och den byggde jag (!!!) alldeles nyss ihop. Liiiite imponerande. Ett rosa (vad annars liksom?) laptopfodral blev det också, det matchar utomordentligt bra nu alltså. Åh vad jag älskar Favoriten! Nu: mera överföring. Sen: pizza. Wiiiieee.

image23

Vinbärskaka & Änglar och Demoner

Idag har det varit en ovanligt aktiv dag. Jag har både bakat en supergod vinbärskaka OCH fixat nya telefonen som ingen annan i min familj ville befatta sig med. Och, som om det inte var nog med det, så jag har även läst några sidor i vad som kan vara en av de bästa böckerna genom tiderna; Änglar och Demoner. Nu är jag dock lite kluven, för samtidigt som jag såklart vill veta hur allt slutar så vill jag ju ha hela härligheten kvar också. Men men, man kan ju inte både ha kakan och äta den (speciellt inte vinbärskakan).

Imorgon är den nog utläst.

Spelkväll i Byn

Vaknade sisådär halv två idag, efter mycket konstiga (fast samtidigt ganska roliga) drömmar om Per Gessle... Ååh, vad bra det var igår. Jag vill se mera mera mera! Vi får se hur det blir, kanske kanske... Sen så snackiderades det lite med Linnie och det bestämdes att vi skulle skippa promenaden och köra på spelkväll i Byn istället. Det blidde la trevligt. Först så spöade jag Andreas på Othello och efter det så spelades det Absolut Överens. Jag och Manne vann (såklart!). Det kunde ju liksom inte misslyckas. Typ... Hahaha. Ajja, trevlig kväll i vilket fall som helst.

Per Gessle 070714

Så underbart bra!
Underbart underbart underbart.
More info to come (så fort jag fått bilderna från Linnie!)..
Men till dess: ett till UNDERBART!


Gessle nästa

Snart bär det iväg till Högbo Bruk och Per Gessle. Sommarfeeling tretusen på den!


Winnerbäck06

Godnatt Favoriten

Nej, jag måste slita mej nu. Godnatt Favoriten och tack för idag...
Vi kommer nog ha det bra du och jag, trots allt. Vi ses imorgon (eller idag rättare sagt) igen!

It's getting somewhere

Jag börjar gilla min dator nu...

Lite rastlös

Är lite rastlös för tillfället, ibland händer inte mycket alls och annars händer allt på samma gång. Det är synd. Jag är rädd för min nya dator. Den skrämmer mej. Nåt så fruktansvärt. Varför är dock lite svårt att definiera. Imorgon blir det Gessle i Sandviken, det blir great! Lite Per och Gyllene behövs, annars ingen riktig sommar ju! Svammel och mera svammel blev det här. Ungefär som vanligt då...


Laptop och fredag den 13:e

Snart anländer min nya bärbara dator. Den kommer vara stor och ful. Suck.
Men jag får väl trösta mej med att den åtminstone är bra (som att det är till nån tröst?!).
Det är ju även fredagen den 13:e idag... Det bådar inte gott någonstans det här.

Björn Rosenström i Alfta 070707

En riktigt lyckad kväll.  



Gatufesten 2007

Jag var laddad för tre dagar i Sundsvall (som blev två innan det var färdigt...). Resan började lite dramatiskt, vi blev lite försenade och Nina fick köra skapligt fort till Söderhamn... Vi hade väl cirkus en eller två minuters marginal när vi anlände, men hann gjorde vi och det var ju huvudsaken (+ att vi levde).

Efter några om och men så kom vi till slut fram till hotellet där vi skulle tillbringa första natten. Våra grannar var fyra partyprissar från Nynäshamn/Åre som vi förferrade med. När kvällen var lagom sen så vandrade vi ner på stan. Såg väl typ bara The Ark tror jag men det var helt okej för mej. Efterfest på hotellet, slutade som det slutade...

Fredagen väcktes jag av lite "När vi två blir en" när Amanda ringde. Frukosttajm tydligen. Mådde bra, var ganska pigg trots att jag typ sovit en och en halvtimme sammanlagt. I med frukost. Sen dusch, samtal från Hemtjänsten i Alfta (!) och ihoppackning. Däckade lite i grymt sköna soffor efter vi checkat ut, efter det taxi till Kattis där vi skulle tillbringa våran andra natt. Andra kvällen innehöll: langosar, Girlie, glitter, regn i massor, chokladkakagrejjs typ, mera glitter, Mathilda & jag = kramforsare?!, mera regn, soprumskille, Europe, cheeseburger, folk - kända och okända, ännu mera regn och glitter.

Med sådär mycket regn och glitter kan det bara inte gå fel. Och det gjorde det inte heller!

Ska lägga upp lite bilder, men inte precis just nu...


Stockholm

De senaste dagarna har tillbringats i Stockholm, riktigt trevligt (för det mesta).

Brorsis blir igenkänd hos Freddy's, det blir inte mycket coolare än så!
Världens godaste hamburgare har dom, ingen Donkenskit här inte! ( Ja, jag kallade Donken för skit! Det är helt sjukt, jag förstår inte vad det har tagit åt mej. Donken har ju varit mitt allt... Men har man fått smaka på det goda livet, alltså Freddy's, så är det svårt att ens nedlåta sig att äta en annan burger. Sad but true. Fast det säger ju också en hel del om hur jäkla goda hamburgare (och strips såklart) som Freddy's har. )

I tisdags skulle vi till DataPrince på Söder och kolla på en laptop. Efter det skulle vi käka hos Greken på Hörnet innan mor och far begav sig ut på Djurgården. Hur ofta blir det som vi har tänkt oss? Hardly never... När vi letat oss fram till DataPrince så var klockan 12.05 och de hade lunchstängt 12.00-13.00. Oväntat? Inte direkt... Vi bestämde oss för att gå en liten runda tills klockan blev 13.00. En liten runda ja... Vi hamnade på Hammarbyhöjden, bland massa byggarbetsplatser (och Adidas Outlet). Men vi slapp ju trängas i alla fall...

När vi kom åter till DataPrince så var väl klockan sisådär lagom mycket. Efter vi checkat läget så drog brorsis och mummy, daddy och jag skulle leta upp Greken. Låt oss säga såhär (för det går inte att beskriva om man inte var med): Trippen till Hammarbyhöjden var en barnlek jämfört med det som vi nu var med om. Vi gick och gick och gick och gick. Och gick lite till. Vi hittade inte. Jag hittade en karta. Jag sa att vi skulle gå åt ena hållet - vi gick åt det andra (ingen lyssnar någonsin på mig). Ännu mera fel gick vi. Vi gav upp och drog oss tillbaka mot Medborgarplatsen. Där hittade jag en ny karta där rätta vägen var utmärkt. Så då, envis som jag är, bestämde jag att vi bara var tvungen att hitta stället när vi väl gått såhär långt. Och till slut, efter flera timmars letande ser vi det som vi så länge letat efter. Greken På Hörnet. Och jäklars vilken god mat! Världens godaste sovulaki... Och vilken toalett sen! Typ fyra meters takhöjd, gigantisk guldspegel, levande ljus, berget som vägg och kristallkrona i taket. That's how I like it!  

På kvällningen gick jag och brorsis på bio, Die Hard 4.0 - ruggigt bra.

Annars blev det väl mest lite shopping, lite IKEA, lite omgjord bokhylla och lite möten med Alftabor i Barkarby (skrämmande hur liten världen är...).
 

ps. Jag ska bo på Söder någon gång i mitt liv.

Sommarjobbandet

Här kommer en liten sammanfattning om vad som hänt under veckorna som plantsättare ute i Hälsinglands djupa skogar med Cornelia, Emma, Lina och Agnes.


Världens läskigaste bil.
- lägger av när man bromsar.
- luktar bränt.
- alla varningslamporna tänds ibland och då går det inte att styra.
- ska nu skrotas (som tur är!).
Soppatorsk + söta snälla killen som blev vår räddare i nöden.
80-tals kassetbandet.
Plantor.
Rykare.
Björnspår.
Skavsår.
Emmas gubbsnyggingar.
Blåsor i händerna och på fötterna.
Stövlar (med hål i).
Massor med äckliga grodor.
De jävla plantorna, Emmas kommentar säger det mesta:
"- Ibland så funderar man ju på självmord..."
Björnspår.
Myggspray.
Sol.
Regn.
Åska.
Frukost.
Lunch.
Ickeexisterande spår.
Stenigt.
Cool firmabil med sex växlar.
Firmafest

Tack för mycket trevliga (och samtidigt riktigt jävliga...) dagar brudar! :)

Okej,

Mycket har hänt.. Ska vi ta det kronologiskt eller okronologiskt?
Det förstnämnda är ju verkligen mest logiskt... Men orka vara logisk...
Ajja, det visar sig väl vilken ordning det blir!

Dagen efter

Jag vaknade, tittade mig i spegeln och undrade varför det stod B.R i min panna...

Gatufesten & Björn Rosenström (i Alfta)

Två dagars Gatufest - riktigt jäkla trevligt enligt mej. Vad andra säger får stå för dom. Man får så roligt som man gör sig;) Och tänk vad världen är liten... Och tänk vad jävla mätt man blir på två langosar... Hahaha. Och nu är jag hemma i Alfta med ett tredagars-Gatufest-band på armen. Så det kan bli :P Så det blir Björn ikväll på Forsparken i Alfta, det blir fan great det! Såklart ;) Jenny kirrar det här! See ya all tonightttt

Vad händer?

Ja, vad händer? Det kan man fråga sig...
Jenny glider runt och bara gör ingenting och är ändå riktigt effektiv och ojj så hon trivs!
Det är sådär alldeles konstigt och bra.
Och till veckan är det sista dagarna i skogen och så blir det en tripp till Sundsvall och Gatufesten.
I'm not complaining. Verkligen inte!

Tjingelingtjo!