Nostalgi

Mamma hittade en tidning som jag fick en novell publicerad i när jag var 12 år (500 kr rikare blev jag för besväret också vill jag minnas), jag hade glömt (eller förträngt) vad jag skrev om så att läsa den var väldigt fascinerande måste jag säga. Och lite skrämmande. Och ganska pinsamt. Det var inte direkt bra om man säger så, men det var väl bara att tacka och ta emot de där 500 kronorna.

Tur att jag inte åkte till Kista idag, misstänkt mord i gallerian där nu ikväll. Känns stabilt. Får se om jag vågar åka dit senare i veckan som det var planerat. Har hänt mycket där sedan brorsis flyttade dit; några bränder, skottlossning, byggolycka med dödlig utgång och nu det här. Det känns ganska bra att han ska flytta snart...

Och vet ni? Det är bara 8 dagar kvar nu. ÅTTA DAGAR! Det är typ ingenting. Och det ska bli galet kul, Jenka & Lökis in Europe can't go wrong. Ni kommer kunna följa våra bravader på resedagboken.se - sök på alias Hallbergskan eller Engkvist, eller resa Uppdrag Europa. Kommentera mer än gärna, med lite uppdateringar från hur läget är här hemma eller om ni har några "måste-se-platser" eller för att bara ge er till känna rent allmänt. Allt är välkommet och uppskattat. Åtta dagar är helt sjukt lite, innan vi vet ordet av så kommer vårat äventyr startat. Spännande, fascinerande och fantastiskt.

Borde sova, men det är svårt när det blev så sen uppstigning idag... But maybe I should give it a try. Goodnight and sleep tight!

Uppdrag Europa

9 dagar kvar.

Helkväll

Ikväll blir det en riktig rejäl helkväll med alla dom som jag tycker så mycket om. Matlagning och mys hos Cissi med bästa tjejorna och senare utgång på Tranan - sista gången på väldigt väldigt länge så därför ska och måste det göras rejält på alla sätt och vis. Även Sanna, Bibbi och Lökis (?) kommer dyka upp under kvällens gång. Den här kvällen kan inte bli annat än bra, det är så sant som det är sagt.

Vi ses i dimman!

Countdown

12 dagar kvar till Uppdrag Europa.

Uppdrag Europa

14 dagar kvar.

USAIN BOLT!

Det finns inte ord, fantastisk räcker inte till på långa vägar.

Wiehooooo!

Nu har jag jobbat klart för i sommar, it feels GREAT!

Och idag är det bara 17 dagar kvar till Uppdrag Europa, det känns ÄNNU bättre.

Kvällen igår som spenderades i Laviken var nog ändå bäst med Kåten, Lökis och Bibbi. Tillsammans är vi fucking OSLAGBARA! Kärlek forever and ever som man säger.

Uppdrag Europa

20 dagar kvar.

Uppdrag Europa

21 dagar kvar.

Countdown

Eftersom jag suger på att blogga i övrigt så gör jag det som jag är bäst på; en countdown.

22 dagar kvar till Uppdrag Europa.

Believe it or not - I've been in the kingdom of heaven today!

Jag lever i min egen lilla bubbla. Jag trivs bra där. Men det hade varit ännu bättre om jag hade haft Linnies badrum. Då hade det inte funnits någonting att klaga på. Absolut ingenting alls. Det är helt fucking amazing ska ni veta!